 |
اخبار > جشنواره علامه حلی منجر به اعتلای پژوهشی حوزههای علميه میشود |
 |
نسخه چاپي ارسال به دوست
شماره خبر : ١٣٥١٣٨ تاريخ درج خبر : يکشنبه ١٠ ارديبهشت ١٣٩١ ساعت درج خبر : ١٨:٠٨
جشنواره علامه حلی منجر به اعتلای پژوهشی حوزههای علميه میشود
برگزيده جشنواره علامه حلی گفت: برگزاری جشنوارههايی همچون جشنواره علامه حلی(ره) منجر به رشد علمی و اعتلای پژوهشی حوزههای علميه میشود.
به گزارش روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره) به نقل از خبرگزاری ایکنا، «نرگس خيری»، اظهار داشت: اثر بنده با عنوان «تصويرپردازی ماروايی در قرآن كريم» پاياننامه سطح دو است كه از حوزه علميه دامغان در جشنواره علامه حلی برگزيده شده است.
وی با ارائه توضيحاتی در مورد اثر خود بيان كرد: اين اثر در 6 فصل تنظيم شده كه ويژگیهای تصويرپردازی ماورايی، روشها و شيوههای تصويرپردازی ماورايی، اسلوبهای تصويرپردازی ماورايی، اهداف تصويرپردازی ماورايی در قرآن كريم، مقايسه تصويرپردازیهای ماورايی قرآن و عهدين، بيان نمونههايی از تصويرپردازی ماورايی قرآن از جمله فصلهای اين اثر است كه در بخش آخر 10 نمونه از تصويرپردازیهای ماورايی قرآن ذكر شده است.
برگزيده چهارمين جشنواره علامه حلی بيان كرد: در قرآن كريم تصويرپردازیهايی در قالب مثل، تمثيل و استعاره بيان شده است كه هدف خدواند از بيان اين تصويرپردازیها سرگرم كردن مخاطب نبوده است بلكه خداوند به دنبال پند و اندرز دادن به مخاطب خود بوده است.
وی با اشاره به ويژگیهای قرآن كريم بيان كرد: تصويرپردازیهايی كه در قرآن كريم صورت گرفته در اوج خود قرار دارد و آنچنان با ظرافت و با دقت اين تصويرپردازیها صورت گرفته است كه تجسم ذهنی در ذهن خواننده آيات نقش میبندد.
برگزيده چهارمين جشنواره علامه حلی بيان كرد: چهارمين جشنواره علامه حلی از نظر كيفی و كمی در سطح قابل قبولی بود و اميدوارم برگزاری جشنوارههايی از اين دست منجر به رشد علمی و اعتلای پژوهشی حوزههای علميه شود.
وی با ارائه پيشنهادی برای برگزاری بهتر جشنواره علامه حلی بيان كرد: در جشنواره چهارم آثار شايسته تقدير و برگزيده معرفی شدند ولی اين آثار رتبهبندی نشدند، بهتر بود آثار ارسالی رتبهبندی میشدند و هر طلبهای میدانست كه اثر او در مقايسه با ساير آثار حائز چه رتبهای شده است.
برگزيده چهارمين جشنواره علامه حلی در پايان با ارائه توصيههايی به طلاب جوان حوزه بيان كرد: طلاب بايد پای خود را فراتر از حوزه محل تحصيل خود قرار دهند و با مؤلفان و پژوهشگران حوزه تعامل برقرار كنند و از تجربيات آنها بهره بگيرند.
وی ادامه داد: طلاب بايد به موضوعاتی كه دغدغه ذهنی خود آنها و جامعه است بپردازند و تلاش كنند از طريق پژوهشهای كاربردی نياز جامعه را برطرف كنند.
نظرات بینندگان کاربر مهمان 1391/02/22 20:40 0 0  خانم «نرگس خيری» از پژوهشگران آینده دار هستند. برای او آرزوی موفقیت داریم. (م.ا) ...در حال ثبت نظر  نظر شما ...در حال ثبت نظر  خروج
|