 |
اخبار > پژوهشگران در عرصههای نو نقشآفرین باشند |
 |
نسخه چاپي ارسال به دوست
شماره خبر : ٤١٥٠٦٠ تاريخ درج خبر : دوشنبه ٣١ شهريور ١٣٩٩ ساعت درج خبر : ١٥:١٣
مدیر حوزههای علمیه خواهران:
پژوهشگران در عرصههای نو نقشآفرین باشند
در سالهای گذشته مدت زمان امر پژوهش و تدوین رساله علمی و پایانامه بیش از یک هزار روز زمان میبرد، اما در سالهای اخیر این عدد بسیار طولانی تبدیل به ۵۲۷ روز شده و شاهد هستیم که رسالههای طلاب زودتر به فرجام میرسد.
به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجتپور پیش از ظهر امروز در اختتامیه یازدهمین جشنواره علامه حلی که در سالن جلسات آیتالله حائری مرکز مدیریت حوزههای علمیه، برگزار شد گفت: در جشنواره یازدهم علامه حلی شاهد بودیم که ۵۲ نفر برگزیده شدند، این مسئله نشاندهنده رویش پژوهشهای اندیشمند در حوزه است و معتقدیم این پژوهشگران سرمایههای حوزه میباشد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران با بیان این که زمینهسازی تفکر دینی و در حوزه دین در آیات قرآن مورد توجه بوده است، افزود: این مسئله نشانگر این موضوع است که قرآن و وحی پاسخدهنده پرسشها حتی در مسائل نو بوده است.
وی با اشاره به رسالت حوزههای علمیه در شرایط فعلی در پاسخدهی به سؤالات نو بیان داشت: این وظیفه مهم مسئولین حوزه است که این راه را به سوی پژوهشگران باز کنند و برای تحقق این امر مهم باید توجه ویژه به بحث نگارش و پژوهش شود که نوع فعالیتها در جشنوارههای مختلف نشاندهنده این موضوع است.
حجتالاسلام والمسلمین بهجتپور با اشاره به رسالت حوزه علمیه خواهران در پاسخگویی به مسائل نو و جدید و پژوهش در این موارد و مشکلات موجود گفت: یکی از مشکلاتی که در مسیر راه طلاب خواهر قرار دارد، طولانی بودن فرایند پژوهش است. در سالهای گذشته مدت زمان امر پژوهش و تدوین رساله علمی بیش از یک هزار روز زمان میبرد، اما در این سالهای اخیر این عدد بسیار طولانی تبدیل به ۵۲۷ روز شده و شاهد هستیم که رسالههای طلاب زودتر به فرجام میرسد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران افزود: برای این که بتوانیم از نظر مدیریت زمان، کاری در حوزه پژوهش ارائه دهیم مجموعه اقداماتی شده است که یکی از آنها راهاندازی مرکز پژوهش در حوزه علمیه خواهران بوده است. در این مرکز از اساتید بنام دعوت شده تا از طریق تلفن با پژوهشگران در ارتباط باشند.
وی بیان داشت: کار دیگر این بوده که در بحث موضوعات و نگارش، مشاوره محتوا و حتی پیش از ارزیابی، سعی شده کمترین مراجعه اتفاق بیافتد.
حجتالاسلام والمسلمین بهجتپور گفت: همچنین در نظام آموزشی سطح دو و سه سعی شده اتفاق بهتری بیفتد و اینکه ۱۱ واحد مهارت پژوهشی شناسایی و اساتید هم موظف شدهاند این مهارتها را به طلاب آموزش دهند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران افزود: تحقیق پایانی طلبه سطح دو در فرایند جدید آموزشی و پژوهشی به مقاله علمی تغییر پیدا کرده است.
وی همچنین بیان داشت: به دلیل وسعت حوزههای علمیه خواهران و به دلیل شرایط خاص خواهران در عدم دسترسی به منابع، سعی شد اقداماتی در بحث راهاندازی کتابخانه امین به صورت مجازی، راهاندازی ۱۵۰ سامانه منهج، راهاندازی سامانه پژوهش انجام گیرد.
حجتالاسلام والمسلمین بهجتپور با بیان این که نشر هاجر رسالههای علمی تمام منتخبین خواهر جشنواره علامه حلی را بصورت رایگان چاپ خواهد افزود: منتخبین برادر نیز در صورتی که اثری در موضوع زن و خانواده داشته باشند بصورت رایگان توسط این مؤسسه بصورت رایگان چاپ خواهد شد.
...در حال ثبت نظر  نظر شما ...در حال ثبت نظر  خروج
|