جمعه, ۷ دی , ۱۴۰۳

مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره استان تهران برگزار شد

مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره علامه حلی استان تهران صبح امروز و با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، قائم‌مقام معاون پژوهش حوزه‌های علمیه در امور استان‌ها، دبیر کشوری جشنواره علامه حلی(ره)، مدیر حوزه علمیه استان تهران، مدیران و اساتید برخی مدارس علمیه استان و منتخبین این جشنواره استانی در مدرسه عالی شهید مطهری(ره) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین محمدهادی رحیمی صادق، مدیر حوزه علمیه استان تهران، در سخنانی ضمن خیر مقدم به میهمانان این مراسم، با بیان اهمیت پژوهش در تبلیغ ابراز داشت: یکی از رسالت‌های اصلی و امروزی حوزه‌های علمیه، بحث پژوهش است. در جشنواره‌های علمی و پژوهشی باید تلاش کرد تا اصالت خود را حفظ کنیم و در مهم‌ترین سنگر سیاست‌گذاری و قرارگاه فرهنگی نظام اسلامی و جبهه مقاومت جهان اسلام فعال بود. حوزه علمیه تهران ظرفیت‌های خوبی در این زمینه دارد و می‌تواند در خدمت نظام و انقلاب باشد.

مدیر حوزه علمیه استان تهران تأکید داشت: امیدوارم که همه طلاب و پژوهشگران با تلاش و همت خود، در عرصه پژوهش و تبلیغ موفق باشند و از فرصت‌های موجود به خوبی استفاده کنند.

سخنران بعدی این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که در ابتدای سخنان خود از خدمات آیت‌الله امامی کاشانی یاد کرده و اظهار داشت: آیت‌الله امامی کاشانی در طول عمر پر برکت خود خدمات بسیاری به کشور و حوزه‌های علمیه انجام داده‌اند. ایشان خدمات تألیف آثار گران‌قدر و تربیت شاگردان تأثیر شگرفی در حوزه‌های علمیه ایجاد کردند. ایشان همچنین خدمات گران‌قدری از قبیل امور خیریه و امور عمومی، حوزه سلامت و همچنین فعالیت‌های علمی و پژوهشی صورت داده و شاگردان بسیاری در این مدرسه تربیت کردند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: از مدیریت حوزه علمیه استان تهران و معاونین و همه اساتید بزرگوار تشکر کنیم که طلاب علوم دینی برای بحث علمی و پژوهشی آماده و تشویق می‌کنند. پیگیری و تشویق منتخبین جشنواره بسیار تأثیرگذار خواهد بود و این کار می‌تواند یک جهشی در پژوهشگران ایجاد کند.

وی ادامه داد: در این مقطع یک حرکت و جهش خوبی صورت گرفته و بی‌انصافی است ما این زحمات سال‌های اخیر را نادیده بگیریم. وقتی حوزه علمیه قبل و بعد از انقلاب ارزیابی شود، در زمینه‌های مختلف کارهای پژوهشی خوبی انجام شده است. وقتی حوزه علمیه را از اول انقلاب تا امروز بسنجیم واقعا در خیلی از زمینه‌ها خلاء‌های عجیبی وجود داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه در خصوص تدوین علوم انسانی اسلامی در اوایل انقلاب گفت: در اول انقلاب بحث علوم انسانی اسلامی نبود و دانشگاه‌ها نیز تعطیل بود. حضرت امام(ره) به آیت‌الله مهدوی کنی و آقای رحمانی و برخی از آقایان دیگر دستور دادند جلسه‌ای با جامعه مدرسین در این خصوص ایجاد شود. لذا این افراد با کمک جامعه مدرسین پایه‌های علوم انسانی اسلامی را ایجاد کردند. در حال حاضر با زحمات همه علما که در این عرصه دغدغه‌مند بودند و تلاش‌های فراوانی صورت گرفت تا به این مرحله از علوم انسانی اسلامی در کشور برسیم.

گزارش دبیر جشنواره استانی، سخنان دبیر جشنواره کشوری و قائم‌مقام معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه در امور استان‌ها و همچنین ارائه دو نفر از منتخبین این جشنواره استانی از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

در پایان این مراسم از طلاب و اساتید حوزه علمیه استان تهران که در این جشنواره در قالب رتبه‌های اول تا سوم و شایسته تقدیر انتخاب شده بودند با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی تجلیل شد.

در حاشیه این مراسم اختتامیه، تودیع و معارفه معاون پژوهش حوزه علمیه استان تهران نیز صورت گرفت و حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمی صادق از زحمات حجت‌الاسلام والمسلمین امیرعباس اکبری تقدیر و برای حجت‌الاسلام والمسلمین سعید چهره‌نما به عنوان معاون جدید پژوهش حوزه علمیه استان تهران آرزوی توفیق کرد.

 

Picture of نویسنده: مدیر سایت

نویسنده: مدیر سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *