نهمین جشنواره استانی علامه حلی(ره) آذربایجان شرقی که در راستای پانزدهمین دوره کشوری برگزار شده است، با معرفی افراد برگزیده به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرگزاری حوزه، آیین اختتامیه نهمین جشنواره استانی علامه حلی(ره) آذربایجان شرقی با حضور نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه تبریز برگزار شد.
حجتالاسلام مهدی فیروزی، معاون پژوهش حوزه علمیه آذربایجان شرقی در این مراسم گفت: جشنواره علامه حلی(ره) در سه مرحله مدرسهای، استانی و کشوری هر ساله برگزار میشود و افراد برگزیده در مرحله مدرسهای به جشنواره استانی و نیز برگزیدگان استانی به مرحله کشوری راه پیدا میکنند.
معاون پژوهش حوزه علمیه آذربایجان شرقی ادامه داد: در نهمین دوره جشنواره استانی، ۲۳۳ اثر از سوی طلاب خواهر و برادر مشغول به تحصیل و همچنین اساتید مدارس علمیه استان، ارسال شد.
وی اضافه کرد: در این دوره که دبیر علمی آن حجتالاسلام حسن محمدزاده بودند و آثار به همت ایشان و اساتید مدارس علمیه استان ارزیابی و پس از طی مراحل اجمالی و تفصیلی و تایید شورای علمی دبیرخانه استان در نهایت تعداد ۱۴ اثر به عنوان آثار منتخب استانی برگزیده شدند و برای ادامه روند جشنواره به دبیرخانه مرکزی ارسال شده است.
حجت الاسلام فیروزی اظهار کرد: آثار برتر انتخاب شده از سوی ارزیابان به مرحله کشوری جشنواره علامه حلی(ره) راه پیدا کردند و امیدواریم همانند سنوات قبل در مرحله کشوری هم حائز رتبه شوند.
در پایان این مراسم بعد از استماع سخنرانی نماینده ولیفقیه در استان و ارائه گزارش توسط مدیر حوزه علمیه استان از صاحبان آثار منتخب و همچنین دبیران علمی و اجرایی با اهداء لوح تقدیر بعمل آمد.
آثار منتخب این دوره در بخش طلاب جوان:
۱) محمد شمعسوزان، با اثر «نقد ادله و مبانی نحات در مورد معنای فعل و اقتران زمانی»، بهعنوان برگزیده رتبه سه در بخش مقالات سطح یک.
۲) علی نوریزاد، با اثر «بررسی صنعت تضمین نحوی»، بهعنوان برگزیده رتبه اول دربخش مقالات سطح دو.
۳) سید سالار موسوی، با اثر «نقش سببیت و طریقیت اماره در شکلگیری تعارض»، بهعنوان برگزیده رتبه سه در بخش مقالات سطح دو.
۴) بهبود هدائیپور، با اثر «واکاوی حکم ضمان در اجتماع طولی اسباب با تکیه بر قاعده العدل و الانصاف»، بهعنوان برگزیده رتبه دو در بخش مقالات سطح سه.
۵) علی سلطانپور خلیفهلو، با اثر «بایستههای طلبه انقلابی تمدنساز در فضای کنونی حوزههای علمیه مبتنی بر اندیشه امام خامنهای»، بهعنوان برگزیده رتبه دو در بخش مقالات سطح سه.
۶) حسین جمالزاده، با اثر «بررسی شاخصهای سبک زندگی اسلامی در استحکام خانواده با تطبیق بر آیات و روایات»، بهعنوان برگزیده رتبه دو در بخش تحقیق پایانی.
آثار منتخب این دوره در بخش اساتید:
۱) سعید سلیمی، با اثر «چیستی و مناسبات اراده الهی از نگاه شیخ مفید و معتزله بغداد»، بهعنوان برگزیده رتبه یک در بخش مقالات سطح چهار.
۲) علی زمانی، با اثر «بررسی سیره متقین در قرآن و نهجالبلاغه»، بهعنوان برگزیده رتبه دو در بخش مقالات سطح چهار.
۳) حسین غفاری، با اثر «علل فردی انحطاط اخلاقی از منظر قرآن کریم»، بهعنوان برگزیده رتبه سه در بخش مقالات سطح چهار.
۴) نوید هدائیپور، با اثر «انواع اجتهاد در فقه اسلامی»، بهعنوان برگزیده رتبه یک در بخش کتاب سطح چهار.
۵و۶) عبدالمجید علیمحمدی، با دو اثر «تفسیر روایی سوره نبأ (بررسی سندی و تحلیل دلالی روایات تفسیری سوره نبأ)» بهعنوان برگزیده رتبه یک در بخش کتاب سطح چهار و اثر «تحلیل شیوهها و کارکردهای عبرتدهی در تربیت اسلامی از منظر قرآن و حدیث»، بهعنوان برگزیده رتبه دو در بخش مقالات سطح چهار.
۷) زهرا ناطق اینانلو، با اثر «شیوههای طهارت نفس از دیدگاه علامه حسنزاده»، بهعنوان برگزیده رتبه سه در بخش مقالات سطح چهار.
۸) لیلا جباری، با اثر «نقد و بررسی کاربست عقلانیت خودبنیاد (سوبجکتیویسم) و اومانیسم در پلورالیسم دینی»، بهعنوان برگزیده رتبه اول در بخش کتاب سطح چهار.