چهارشنبه, ۲۸ خرداد , ۱۴۰۴

اختتامیه جشنواره استان فارس برگزار شد

مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره علامه حلی استان فارس و تجلیل از پژوهشگران برگزیده با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شیراز، دبیر جشنواره کشوری علامه حلی(ره) و مدیر حوزه علمیه فارس در حرم مطهر شاهچراغ(ع) شیراز برگزار شد.

در این دوره از جشنواره علامه حلی تعداد 448 اثر علمی توسط طلاب و اساتید فارس به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که به تفکیک در قالب‌های 253 مقاله علمی، 92 تحقیق پایانی سطح دو و 103 کتاب بود که از 52 اثر برگزیده تجلیل شد.

جشنواره پژوهشی علامه حلی گامی مهم در راستای حوزه علمیه تمدن‌ساز
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصالح مازنی، دبیر جشنواره کشوری علامه حلی(ره) در این مراسم با اشاره به تاریخچه این جشنواره گفت: جشنواره علامه حلی از سال ۱۳۸۶ آغاز شد و تا به امروز محکم و استوار ادامه دارد.

وی ادامه داد: هدف از راه اندازی جشنواره علامه حلی گسترش نشاط علمی و تقویت روحیه تحقیق و پژوهش در بین طلاب جوان بوده است و اینکه از رهگذر جشنواره استعدادهای پژوهشی شناسایی بشوند و بتوانیم از مسیر جشنواره پژوهش‌های حوزویان و طلاب و فضلا را به سمت نیازهای واقعی و عینی که در جامعه وجود دارد هدایت کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین مازنی اولین دوره جشنواره در حالی برگزار شد که تنها ۲۰۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارائه شده بود اما امسال بیش از 11 هزار اثر به جشنواره ارسال شد که نشان می‌دهد این جشنواره جایگاه خودش را در بین فضلای ما به دست آورده و نهادینه شده است.

وی جشنواره پژوهشی علامه حلی را یک گام مهم در راستای حوزه علمیه تمدن‌ساز که رهبر انقلاب ترسیم فرمودند دانست و گفت: ارسال بیش از 400 اثر از استان فارس و افزایش بیش از صد درصدی این آثار نسبت به سال گذشته ایجاد امید می‌کند.

رشد صد درصدی آثار جشنواره پژوهشی علامه حلی حوزه علمیه فارس
حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا محمودی، مدیر حوزه علمیه فارس، در این مراسم با اشاره به منشور اخیر رهبر انقلاب گفت: رهبر انقلاب در منشوری که به مناسبت بازتأسیس حوزه علمیه قم صادر فرمودند وظیفه حوزه علمیه را بلاغ مبین دانستند.

وی افزود: باید طلابی را پرورش بدهیم که بر صخره‌های جهل هجوم ببرند، چرا که توقعی که از حوزه علمیه وجود دارد تمدن‌سازی اسلامی است و در زمینه باید اهتمام لازم وجود داشته باشد.

وی با اشاره به دستاوردهای جشنواره پژوهشی علامه حلی(ره) گفت: این جشنواره زمینه‌ساز شکوفایی استعدادهای طلاب و اساتید حوزه علمیه خواهران و برادران را فراهم خواهد کرد و باید این برنامه روز به روز با استواری بیشتری در حوزه علمیه تداوم یابد.

وی به رشد صد درصدی آثار رسیده به جشنواره علامه حلی نسبت به سال قبل اشاره کرد و گفت: رشد صد درصدی آثار پژوهشی این جشنواره نشان از وجود ظرفیت‌های ارزشمند علمی و پژوهشی حوزه فارس است.

‌ ‌ ‌ ‌

‌ ‌ ‌ ‌

‌ ‌ ‌ ‌

تصویر نویسنده: مدیر سایت

نویسنده: مدیر سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *