پژوهشگر برگزیده در پانزدهمین جشنواره علامه حلی(ره) یکی از مهمترین روشهای اثرگذاری بزرگان مسیحیت را استفاده از احادیث ائمه اطهار(ع) عنوان کرد.
حجتالاسلام محمودی ضامنجانی امروز ضمن ارائه کوتاهی از اثر برگزیده خود در آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره علامه حلی گفت: الگوی تبلیغی مسیحیت تبشیری باید مورد واکاوی قرار گیرد. با مطالعه تخصصی و میدانی به این نتیجه رسیدهایم که استنادهای علمی بیشترین نقش را در توسعه فعالیتهای مسیحیت تبشیری در دنیای امروز داشته است. البته منظور ما استفاده از گزارههای کارآمد است.
وی تصریح کرد: جول اوستین موفقترین کلیسای مسیحیت تبشیری است که 70 هزار نفر هر هفته یکشنبهها به کلیسای وی رفته و حق ورودی یک دلاری را نیز میدهند. نکته جالب این است که او به شکل مکرر از احادیث ائمه(ع) به خصوص فرازهای نهجالبلاغه به عنوان دادههای شخصی استفاده میکند.
این پژوهشگر حوزوی بیان کرد: دومین الگوی توسعه فعالیتهای مسیحیت تبشیری در فضای مجازی، رویکرد احساسی است. مسیحیت تبشیری از گزارههای شناختی از احساس بهرههای فراوان میبرد.
ضامنجانی گفت: استفاده از اقناع منطقی و احساسی موجب تضمین بقای یک اندیشه است. هنگامی که مسیحیت تبشیری مخاطب سرسختی میبیند، از فنون مغالطه و قالب همراهی با مخاطب استفاده میکنند.
وی تصریح کرد: مسیحیت تبشیری از محتوای ویدئویی و بازیوارسازی بیشترین استفاده را میکند. این ابزارهای ارتباطی پاشنه آشیل ما و نقطه قوت دشمن هستند.
پژوهشگر حوزوی اظهار کرد: باید بپذیریم که ابزارهای ارتباطی امروز، ابزار ما نیستند. وقتی از باطری پیجر بمب میسازند، قطعا از تلگرام و اینستاگرام هم بمب فرهنگی تولید میکنند.
وی گفت: اساسا چیزی به نام فضای مجازی نداریم و هرچه داریم، عنصر سایبر است که دال مرکزی این علم، مدیریت بشر است.